Reklamlar

9 Nisan 2011 Cumartesi

Button: "Redbull'a Oldukça Yakınız"



















Jenson Button, Malezya Grand Prix sıralama turlarında Red Bull'un hızına çok yaklaşmalarının memnun edici bir sürpriz olduğunu ifade etti.

İngiliz pilot, sıralamaların ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, kendisinin burada 0.5 veya 0.6 saniye daha yavaş olacakları tahmininde bulunduğunu söyledi.

Lewis Hamilton, pole pozisyonu kazanan Sebastian Vettel'in 0.1 saniye gerisinde yer aldı. Dördüncü sırada yer alan Button ile Vettel arasındaki fark ise 0.3 saniye oldu.

Button, "Yarın eğlenceli bir kapışma olacak gibi görünüyor. Red Bull'lara beklediğimizden çok daha yakınız. Arkamızda da büyük bir boşluk var görünüyor" dedi.

İngiliz pilot, "İlk yarış da iyiydi. Fakat burada neredeyse Red Bull'ların sıralamalardaki hızı kadar hızlı olmak açıkçası biraz sürpriz oldu, iyi bir sürpriz" ifadelerini kullandı.

İkinci seansta en hızlı tur derecesini kaydeden Button, son seansta daha fazla oversteer sorunu yaşadığını belirterek, "Aracın dengesi iyiydi. Ancak son sektörde lastikleri biraz fazla yıprattım" diye konuştu.