Reklamlar

27 Nisan 2011 Çarşamba

Formula Futbol Şöleni Kadroları Açıklandı!





























4 Mayısta Şükrü Saraçoğlu statında kimsesiz çocuklar yararına yapılacak maç için kadrolar açıklandı.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından bu yıl beşinci kez İstanbul’da gerçekleştirilecek olan “Formula Futbol Şöleni”ninde sporun birleştirici gücü tek bir amaç için kullanılacak ve kalpler “Dünya Çocuklarına Yardım” amacıyla atacak. Dünyanın en hızlı pilotlarının oluşturduğu FORMULA takımı ile Türkiye’nin çeşitli alanlarda en ünlü isimlerinin buluştuğu ALL STARS takımlarının yeşil sahalardaki mücadelesi 4 Mayıs Çarşamba günü saat 19:00'da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu tesislerinde gerçekleşecektir.

Maç NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.Power Group aracılığıyla radyoda canlı olarak yayınlanacak.

F1 Pilotlarının Kadrosu:

Sebastien Vettel, Fernando Alonso, Felipe Massa, Jérôme d'Ambrosio, Ivan Capelli, Maro Engel, Vitantonio Liuzzi, Christian Montanari, Jules Bianchi, Andrea Ferrari, Johnny Cecotto, Alberto Valerio, Jason Tahincioğlu, Sergio Perez, Jaime Alguersuari, Vitaly Petrov ve Paul Di Resta..


All Stars Takımının Kadrosu:

Rıdvan Dilmen, Engin Altan Düzyatan, Sabri Ugan, Barış Falay, Yüksel Aytuğ, Mesut Yar, Ege, Ferhat Göçer, Ramazan Beyazkaya, Uğur Meleke, İbrahim Kendirci, Yavuz Seçkin, Sarp Apak, Yılmaz Erdoğan, Ersin Korkut ve Cansel Elçin


Bilet Fiyatları:


Fenerium Alt Orta - 20.00 TL
Maraton Alt Orta - 20.00 TL
Fenerium Alt Kenar - 10.00 TL
Maraton Alt Kenar - 10.00 TL