Reklamlar

13 Mayıs 2011 Cuma

Schumi: "Emeklilik Düşüncem Yok"























Formula 1 efsanesi Michael Schumacher, sezon sonunda yeniden emekli olacağı yolundaki iddiaları yalanladı. Schumacher, hala kazanma motivasyonunu koruduğunu söyledi.

Michael Schumacher, büyük umutlarla emeklilikten döndükten sonra, bir türlü eski günlerindeki başarılara ulaşamadı... 7 dünya şampiyonluğu bulunan efsanevi Alman pilot, geçen sezonun başından bu yana henüz podyuma çıkamadı. Schumacher'in, 12. sırada bitirdiği son Türkiye Grand Prix’si sonrası; "Artık yarışmaktan eskisi kadar zevk almıyorum" demesi, sezon sonunda yeniden emekliye ayrılacağı söylentilerini beraberinde getirdi.

Ancak Alman pilot, İspanya Grand Prix’si öncesi,, emeklilik haberlerini yalanladı. Geçen hafta sadece Türkiye Grand Prix’si özelinde konuştuğunu söyleyen Schumacher; "Otomobilde bariz bir iyileşme var... Bu da kazanmak için her zamankinden daha fazla motive olmamı sağlıyor" diye konuştu.

Michael Schumacher, bu sezon geride kalan 4 yarışta sadece 6 puan toplayabildi. Takım arkadaşı Nico Rosberg'in ise 20 puanı bulunuyor. Alman pilot, en sevdiği pistlerden Katalunya'da, kariyerindeki 91 grand prix zaferinin 6'sını elde etmişti.