Reklamlar

7 Şubat 2011 Pazartesi

Renault'tan Açıklama
















Renault Kubica'nın son durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Prof. Mario Igor Rossello "Çok önemli ve zor bir ameliyattı. Robert Kubica'nın sağ kolunun ön kısmı önemli sinirlerin kemiklere bağlandığı iki yerden kesilmişti. Kolun ön kısmının tekrar çalışması için elimizden geleni yaptık."

"7 doktor görev aldı ve iki takım oluşturuldu. Ameliyat 7 saat sürdü. Takımların birisi San Paolo hastanesinden, bu durumlarda acil durum için getirilen doktorlardan oluşurken diğer takım Santa Corona hastanesinin ortopedi bölümünde çalışan doktorlardan oluştu."

"Ameliyatın sonunda Robert'in eli iyi bir şekilde yenilenmişti ve bu cesaret veriyor. Durumunun ciddi olması nedeniyle Robert, ameliyatın ardından geçici olarak uyutuldu ve kontrol altında olacak." şeklinde konuştu.

Lotus Renault GP'nin takım patronu Eric Boullier "Robert hakkında haberler tüm takım için gerçekten şok edici oldu. Lotus Renault GP'deki herkes onun hızlı bir şekilde iyileşmesini umuyor."

"Doktorların onunla ilgilenmesi karşısında etkilendik ve Santa Corona Hastanesi'ndeki tüm takıma profesyonelliklerinden ve adanmışlıklarından dolayı teşekkür ederiz."

"Yarın Robert'i görmek için Vitaly Petrov'la birlikte İtalya'ya gideceğiz ve sabırsızlıkla onu beklediğimizi kendisine söyleyeceğiz."

Beklenmedik bir gelişme olmazsa, yarın sabah 10.30 gibi doktorlar ve Kubica'nın menajeri Morelli'nin açıklama yapması bekleniyor.