Reklamlar

25 Nisan 2011 Pazartesi

Ferrari'den Massa'ya 'İmalı' Doğum Günü Mesajı


















Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo, takımın bu seneki şampiyonluk umutları karşısında oldukça kritik olacağını düşünüyor.

Sezona umduğu gibi bir başlangıç yapamayan ve henüz bir kere bile podyuma çıkamamış olan Maranello kökenli takım, 2011 aracının özellikle sıralama olmak üzere hızını arttırmak için var gücüyle çalışıyor.

Massa'nın 30. yaşını kutlamak için Ferrari websitesine konuşan Montezemolo "Senin ve hepimiz için özel bir gün. 10 seneden beri ailemizin bir parçasısın ve şu anda Ferrari gibi yaşayıp nefes aldığını biliyorum."

"Yeteneğin ve iyi doğan karşısında burada herkes seni hem sürücü olarak hem de şahıs olarak takdir ediyor. Bugünün keyfini değerli ailenle çıkar ve önümüzdeki bir kaç haftanın şampiyonluk şansı açısından kritik olmasını beklediğimizi bil." dedi.

Takım patronu Stefano Domenicali "Uzun zamandan beri birbirimizi tanıyoruz ve birlikte dramatik anların yanında harika anlar yaşadık ve tüm bu anlarda birbirimize bağlıydık. Bu sayede ilişkimiz özel oldu. Maranello'ya geldiğinde daha çocuktun ve kocaman adam oldu. Daha birlikte uzun yolumuz var ve hakedilmiş bir başarı elde etmeyi umuyoruz."

"Hediye mi? Şu anda hepimiz Maranello'da soluksuz çalışıyoruz. Neden bahsettiğimi biliyorsun..." dedi.