Reklamlar

15 Nisan 2011 Cuma

Hamilton: "Araç Tam İstediğim Gibi Değildi"


















Malezya'da sıralama ve yarış tempolarında Red Bull'a kafa tutacak görüntüde olmalarının ardından McLaren, Çin'de daha yakın olmayı umuyor.

Çin'de ilk antrenmanda Red Bull'un farklı bir şekilde önde olmasına rağmen McLaren pilotları, ikinci seansta farkı kapattı.

Hamilton: "Bugün yoğun bir gün oldu. Araç, öğleden sonraki seansın sonunda pek kötü değildi. Araçta kendimi tam olarak rahat hissetmesem de sağlam bir tur derecesi elde edebildim."

"Ayarlarda bir parça sıkıntı yaşadık. Araç her alanda beklediğimiz gibi performans gösteriyor gibi değildi. Aracın dengesindeki sorunun, güncellemelerden mi yoksa sadece yetersiz ayarlardan mı kaynaklanıyor, bakmamız gerek."

"Malezya'dan bu yana gelişmiş gibi göründük. Akşam, hafta sonunun geri kalanında yeni paketin hangi elemanlarıyla yola devam edeceğimizi seçmek için verileri inceleyeceğiz"

Takım arkadaşı Button ise gününü memnun kapattı.

Button: "Bu sabah makul seviyede iyiydi ve araç iyi çalışıyordu. Sürmesi güzeldi. Öğleden sonra ise birkaç şey denedik ve aracın dengesini geliştirmedi. Bu yüzden değişikliklerin neden beklediğimiz gelişimi sağlamadığına bakacağız."

"Araç ana lastiklerde güçlü göründü ama opsiyonlarda daha az. Bu yüzden mükemmel bir öğleden sonra olmadı. Ama yaptığımız değişikliklerle ilgili çok verimiz var. Bu yüzden yarın ayarları geliştirmek için çalışabiliriz."

"Malezya'da kadar sıcak değil. Bu yüzden lastikleri korumanın Malezya'daki kadar sorun olacağını düşünmüyorum. Yarın denge meselesini çözersek, Red Bull'a yaklaşacağız"