Reklamlar

21 Mayıs 2011 Cumartesi

Hamilton: "RBR'yi Geçmek Zor"


















Lewis Hamilton, McLaren'in İspanya Grand Prix'de Red Bull Racing'i geride bırakmasının zor olduğunu düşünüyor.

Hamilton ve takım arkadaşı Jenson Button Barselona'da, ilk sırayı kapatan Red Bull'ların arkasında, sırasıyla üç ve beşinci ceplerden start alacak.

Hamilton, Red Bull'ların önünde yer alma ihtimali görüp görmediği sorusuna, "Eski pist, son iki virajıyla hala orada duruyor. Onların hızlarına karşılık verebilmek için, eğer bir şikan kesmezsem, (eski ve hızlı olan) bu son iki virajı kullanabilirim. Aksi takdirde hayır" şeklinde esprili bir cevap verdi.

Hamilton, "Sıralamalarda bir saniye, muhtemelen bir az daha fazlası daha hızlılar. Fakat biz de elimizden geldiğince basacağız. Daha önceki yarışlarda daha yakındık. (Yarış hızı olarak) bir saniyeden daha yakın olacağımızı düşünüyorum. Yarın göreceğiz" diye konuştu.

Red Bull'un şu anki avantajının büyük bir hayal kırıklığı hissi doğurmadığını söyleyen Hamilton, bunu Formula 1'in doğal bir parçası olarak gördüğünü kaydetti.

Hamilton, "F1, motor sporlarının zirvesi, hiçbir kolay gelmiyor. Sadece daha iyi iş çıkarıyorlar. Biz de en hızlı ikinci takımımız. Bundan çok fazla şikayet edemeyiz" dedi.