Reklamlar

12 Şubat 2011 Cumartesi

"2011'in Favorisi Alonso"

















Sayfamız ve blogumuzda yapılan ankette, kullanıcılar Alonso'yu 2011'in favorisi olarak görüyor.

Facebook sayfamız
ve blog sayfamızda yapılan "2011'de favori pilotunuz kim?" sorununa verilen cevaplarda Alonso açık ara lider oldu.

Blog sayfamızdaki ankette Alonso oyların %38'inin sahibi oldu. Ziyaretçilerimiz son şampiyon Vettel'e ise %16'lık bir oy verdi.

Efsane pilot Schumacher ise en fazla 2. oyu aldı. 7 kez şampiyon pilot oyların %17'lik bir bölümünü aldı. Anlaşılan F1 severler bu sene çok şey bekliyorlar.

McLaren pilotu Hamilton ise %12'lik bir oy aldı.

Webber %2, Massa %4, Rosberg %4, Button %4 oy almayı başardılar. Kullancılar bu pilotların haricinde başka bir pilotu favori olduğunu ise %0 olarak değerlendirdi.

Facebook sayfamızda yapılan aynı ankette de yine Lider Alonso oldu. Alonso oyların %43 lik dilimi alarak ilk sırada yer aldı. Efsane Schumacher ile Hamilton ise %15'er oyla Alonso'yu takip ettiler.

Son şampiyon Vettel ise bu ankette de favori olarak görülmedi. Genç pilot oyların sadece %9 unu alabildi. Aynı şekilde Button'da %9'luk bir oy aldı.

Webber %2, Massa %6, Rosberg %2, oy aldı. Pilotların diğer seçeneğinine ise oy kullanmadılar

Anlaşılan o ki sezon başlamadan önce favori Alonso olarak görülüyor. Kullanıcılar Schumacher'e ise hiç azımsanmayacak derecede oyla verdiler. Bakalım efsane pilot bu sene üst sıralarda yer alabilecek mi.

Ayrıca Raikkonen Renault ile F1'e dönmeli mi? anketinde ise kullanıcıların büyük çoğunluğu dönmeli diyor. Kullanıcıların %79 dönmeli derken, %21 dönmemeli dedi.