Reklamlar

15 Nisan 2011 Cuma

Vettel Sıkı Bir Haftasonu Bekliyor


















Sebastian Vettel cuma günü piste çıkış hazırlıkları sırasında Çin’de kendilerine McLaren gibi birçok tehditin olacağını söyledi.

Dünya şampiyonu pilot şu ana kadarki antrenman seanslarında ilk sırayı bırakmamış, ancak ilk seanstaki 2 saniyelik devasa farkı McLaren’lar, ikinci antrenman seansında 0.166 saniyeye kadar çekilmişti.

İyi bir gün geçirdiklerini söyleyen Sebastian Vettel ancak bunun sadece cuma günü olduğunu ve yarış haftasonu için konuşmanın erken olduğunu söyledi.

İyi bir ritim yakaladıklarını ve aracından memnun olduğunu sözlerine ekleyen Alman pilot yapacakları çok iş olduğunu ve yarının çok sıkı bir çekişmeye sahne olacağını belirtti.

Vettel’in takım arkadaşı Mark Webber’se, sabah Vettel’in 0.6 saniye gerisinde ikinci, öğleden sonrayda onuncu sırada yer aldı.

Yeni lastiklerle P2’da kısa bir sürüş yaptığını söyleyen Webber, uzun bir sürüşte opsiyon lastiklerinin daha iyi olduğunu vurguladı.

Takım olarak KERS sistemine odaklanan Red Bull, Malezya da her iki pilotunun bu sistemle yaşadığı sorunları çözmeye çalışıyor.